Прокуратурата и полицията дадоха подробности за двойното убийство с последвало самоубийство на семейство в пазарджишкото село Черногорово.Сигнал

...
Прокуратурата и полицията дадоха подробности за двойното убийство с последвало самоубийство на семейство в пазарджишкото село Черногорово.Сигнал
Коментари Харесай

Битов скандал по банален повод е в основата на двойното убийство и самоубийство в Пазарджишко

Прокуратурата и полицията дадоха детайлности за двойното убийство с последвало самоубийство на семейство в пазарджишкото село Черногорово.

Сигнал за пукотевица е подаден към полицията около 09:30 ч. тази заран.

На този стадий се знае, че убийството е осъществено със собствено огнестрелно оръжие от 71-годишен мъж от Черногорово. Той е умъртвил 71-годишната си брачна половинка и 45-годишната си щерка, след което се е прострелял.

" Причина за гибелта са огнестрелни наранявания във всяко едно от лицата - по две в дамите и едно в слепоочието на мъжа ", показаха от прокуратурата, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Извършителят е имал разрешение да носи и съхранява оръжие, бил е ловец. Притежавал е късо нарезно оръжие, револвер и две ловни пушки.

" На този стадий на база данните, които имаме, може да се каже, че се касае за битов скандал по прост мотив ", показаха от полицията. 

По последна информация 45-годишната жена е обитавала в чужбина, там е работела и живеела. 

Изясняват се всички обстоятелства и условия към нещастието. На този етап няма данни за съпричастност. Водят се разпити, откриват се близки до фамилията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР